Searching C/ drive

GunZenBomZ posted this 22 July 2014

I've got the software installed & fired up, when I go to import it takes me to a screen to search 'computer' then down arrows too (C:) A coloured image is shown so fast I don't know what it is but nothing happens from there!?

Help!

7 Posts
9 Comments
Order By: Standard | Newest | Votes
TimeLapseTool posted this 23 July 2014

Depending of the settings images processing could take a lot of time so we need to show progress bur here. You need to navigate to folder with your images and Time-LpaseTool shows your photography grouped based on import settings. You could read more about import settings here.

151 Posts
GunZenBomZ posted this 23 July 2014

Cheers for response, I'm thinking its your software doesn't like my new SSD. Because it just shows (C:) below computer.

I'll activate the program tomorrow & leave it in the back-ground too see whether it is my laptop CPU that is holding things in the slow-lane.

7 Posts
TimeLapseTool posted this 24 July 2014

Time-Lapse Tool excludes non-ready drives from processing. Perhaps your SSD reports such state for some reason. Are you able to browse the SSD using Windows Explorer? Does Windows assign letter to the drive?

151 Posts
GunZenBomZ posted this 24 July 2014

The SSD is my c-drive.

7 Posts
TimeLapseTool posted this 25 July 2014

Time-Lapse Tool does not show Program Files and Windows folders. It also hides folders with hidden attribute. However you may look into "My Pictures" or "My Documents" folder. Perhaps we need to add "show hidden files" option

Which windows version are you using?

151 Posts
GunZenBomZ posted this 07 August 2014

Windows Vista Business (SP2 installed)

Still getting nothing after leaving this program running many hours. Just tried show hidden folder options; looks like no change in the "0 file(s) found" search field.

7 Posts
TimeLapseTool posted this 07 August 2014

ok, we just found the reason for this. Version with bug fix will be released in next few days. No possible workarounds exist for current version

Last edited 10 August 2014

151 Posts
GunZenBomZ posted this 09 August 2014

I'll await the new version, cheers for the response & help.

7 Posts
TimeLapseTool posted this 11 August 2014

We just rolled out new release with fixes for a Windows Vista. Please git it a try and let us know if you find a new issue.

151 Posts