hanging on startup

chronosys posted this 03 June 2021

I can use the program once, but on subsequent uses the program does not start. Just a spinning wheel and then nothing. This happens if i enter my activation code, or not.

I have to uninstall and start fresh to use the program each time

windows 10 and all up to date

5 Posts
7 Comments
Order By: Standard | Newest | Votes
Time-Lapse Tool posted this 03 June 2021

Hello,

Do you see a mouse cursor as speeding weel? Or do you see it in the program window? Could you clarify the details, please?

220 Posts
chronosys posted this 03 June 2021

Heya,

thanks for response

It's the mouse cursor just spinning round. Then it disappears and nothing happens. No program window appears.

5 Posts
Time-Lapse Tool posted this 03 June 2021

Hm, I'm confused. How did you enter activation code if the program window does not appear?

220 Posts
chronosys posted this 03 June 2021

heya,

here's a link to what is happening on my PC https://photos.app.goo.gl/HZgSS4x6T2MfHkWi8

It's just not loading program? I've uninstalled and reinstalled program several times? It works the first time, then the second time i use the program I just get this hang on loading?

It was working fine a few days ago?

hope it helps

5 Posts
Time-Lapse Tool posted this 04 June 2021

Could you execute the command below, please? Jut press Win+R, copy-paste the command then press Enter. It should collect and upload information about your system and software failures to our server.

"%LOCALAPPDATA%\Programs\AVWare\Time-Lapse Tool\Reporter.exe" -u

220 Posts
chronosys posted this 04 June 2021

OK, that's done. Let me know if you did not receive anything

5 Posts
chronosys posted this 08 June 2021

Heya,

It's working OK now, so I assume you fixed whatever it was?

thank you if so

5 Posts